Verbeter uw immuun-systeem!

Mijn behandelingen zorgen ervoor dat knelpunten op een natuurlijke manier worden opgeheven en d.m.v. een korte massage wordt de doorbloeding opnieuw weer goed op gang gebracht. Het gebruik van de producten van Magnesium Forever en/of LifeVantage zorgen ervoor dat de klachten ook op celniveau worden aangepakt.

Door deze twee combinaties worden de klachten zowel van buitenaf als van binnenuit benaderd zodat het lichaam nóg beter zelf in staat gesteld om sneller te herstellen.

Hans Boerhof geeft u graag persoonlijk advies in zijn praktijk over de aanschaf van deze producten.

Magnesium Forever

Magnesium speelt een belangrijke rol in enzymatische reacties in ons lichaam en algemeen worden ze beschouwd als een stabilisator en regulator van veel processen. Fosfaatverbindingen zijn zeer betrokken in al deze processen. Magnesium is zo belangrijk omdat het de overdracht verzorgt op de spierprikkels en de spiercontractie. Zenuwen, hart- en vaatstelsel en de spieren hebben direct invloed op magnesium.

Zoals we water en zuurstof nodig hebben om te kunnen leven, kan ons lichaam ook niet zonder magnesium. Dit mineraal wordt ook wel ‘de vonk van het leven’ genoemd.

Wat doet magnesium?

Magnesium is voor ons als mensen een zeer belangrijk mineraal. Magnesium zorgt voor het goed functioneren van meer dan 300 enzymen in het menselijk lichaam.

De energiemoleculen in het lichaam (ook wel genoemd adenosine trifosfaat) hebben te maken met de werking van de hartspier, de vorming van tanden en kiezen, de bevordering van een goede darmwerking en de ontspanning van bloedvaten. De actieve werking wordt allemaal gestuurd door magnesium. De aanwezigheid van magnesium in ons lichaam is 20 tot 30 gram voor een volwassene. Ongeveer 2/3 is gefixeerd in het skelet, ons lichaam is zo mooi dat het reserves opslaat. Deze gefixeerde opslag kan worden aangesproken in slechtere tijden. De rest wordt opgeslagen in het zenuwgestel, skeletspieren en de organen met een hoge metabole activiteit.

Stofwisseling

Als we de stofwisseling van calcium en vitamine C bekijken speelt magnesium daarbij een grote rol. Het gebit en bijvoorbeeld de botten zijn zeer afhankelijk van een goed magnesium gehalte. Galstenen en nierstenen (door calciumafzetting), een goed magnesium gehalte heeft invloed op de vorming van calcium afzetting.

Bij onze hersenfuncties zijn magnesium en zink zeer belangrijk. Magnesium speelt een hele grote rol bij het bestrijden van depressies. Een mineraal dat samen met zink belangrijk is voor de geestelijke vitaliteit. Magnesium is een onmisbaar mineraal voor de mens en zeer belangrijk voor het goed functioneren van het organisme. Magnesium is een mineraal dat bekend staat om zijn werking bij stress en heeft een hele goede werking op het evenwicht tussen spieren en zenuwstelsel.

Enzymen

Elke cel in ons lichaam heeft magnesium nodig. Magnesium is betrokken bij meer dan driehonderd enzymatische processen, waaronder de energieproductie, temperatuurregeling en ontgiften van de lever.

Magnesium speelt een belangrijke rol in enzymatische reacties in ons lichaam en algemeen worden ze beschouwd als een stabilisator en regulator van veel processen. Fosfaatverbindingen zijn zeer betrokken in al deze processen. Magnesium is zo belangrijk omdat het de overdracht verzorgt op de spierprikkels en de spiercontractie. Zenuwen, hart- en vaatstelsel en de spieren hebben direct invloed op magnesium.

  • hartspier
    Magnesium is bijvoorbeeld onmisbaar voor de werking van de hartspier. Magnesium remt bloedstolsels, verdunt het bloed en ontspant de bloedvaten. Magnesium helpt bij de vorming van tanden en kiezen en de bevordering van een goede darmwerking.
  • hersenen
    Ook voor onze hersenfuncties is magnesium – samen met zink – zeer belangrijk. Het mineraal speelt een grote rol bij het bestrijden van depressies.
  • spieren en zenuwen
    Magnesium heeft een zeer goede invloed op het evenwicht tussen spieren en zenuwen. Alles wat je gespannen en strak maakt kan mogelijk te wijten zijn aan magnesiumtekort.

Het gebruik van nicotine, alcohol en medicijnen belemmeren de opname van magnesium. Het zijn ware ‘magnesium-rovers’. Zo geven maagzuurremmers problemen met de magnesiumtoevoer naar de lichaamsweefsels en kan het slikken van bètablokkers het magnesiumgehalte verstoren, maar ook stress vreet magnesium. Kortom, er zijn veel problemen die kunnen ontstaan bij een magnesiumtekort.

Laat u gratis adviseren en uw magnesiumgehalte testen in mijn praktijk!

Magnesium Complex

Dit is een krachtig complex met magnesium Bisglycinaat, Citraat en Glycerofosfaat, aangevuld met L-Taurine, Spirulina, Chlorella en vitamine B6. Dit is de juiste samenstelling voor een betere balans op onze dagelijkse voeding. Deze magnesiumsamenstelling is ontwikkeld ZONDER Calcium, aangezien we bij een normaal voedingspatroon voldoende calcium binnen krijgen. Als er een te hoog calciumgehalte in ons lichaam is kan dit het magnesiumgehalte verstoren.

In dit complex zit per capsule 453 milligram van de 3 magnesiumvormen.
De capsules zijn vegetarisch.

Gebruiksaanwijzing:

In overleg met Magnesium-Forever raden we 2-5 capsules per dag aan, al naar gelang er klachten zijn. Voor onderhoud zijn ’s morgens en ’s avonds 1 capsule voldoende.

Magnesium Rustgever

Dit voedingssupplement heeft als basis de juiste samenstelling magnesium: magnesium Bisglycinaat, Citraat en Glycerofosfaat, aangevuld met Rhodiola, Passiflora, L-Taurine en vitamine B6.

Veel mensen leven en werken onder stress. Door verschillende uiteenlopende omstandigheden kan stress en onrust een factor zijn van klachten. Een negatieve vorm van stress slurpt veel magnesium op. Magnesium Rustgever is hier een uitstekend middel voor!

In de Magnesium Rustgever zit 393 mg magnesium per capsule.
De capsules zijn vegetarisch.

Gebruiksaanwijzing:

In overleg met Magnesium-Forever raden we 2-4 capsules per dag aan, al naar gelang er klachten zijn. Voor onderhoud zijn ’s morgens en ’s avonds 1 capsule voldoende.

1 pot bevat 180 capsules

Vitamine D3

Er is steeds meer wetenschappelijk bewijs dat een goede vitamine D-status bijdraagt aan de preventie van veelvoorkomende (chronische) ziekten, waaronder ziekten van het bewegingsapparaat, metabool syndroom, diabetes type 2, hart- en vaatziekten, auto-immuunziekten, infectieziekten, kanker en mentale aandoeningen.

Er zorg voor dragen dat de vitamine D-voorziening het hele jaar optimaal is, is daarom een uitstekende (en goedkope) investering in de gezondheid.

Vitamine D3 (cholecalciferol uit wolvet), 10 ml (ongeveer 250 druppels ), 2500 IE per druppel= 62,5 mcg =1250% ADH

Doseringsadvies:

neem elke dag 1 druppel

Ingrediënten:

vit D3, olijfolie, vleugje arachideolie
(let op met pinda allergie, dit product kan sporen van pinda bevatten)

Inhoud 10 ml

© Praktijk Hans Boerhof 2022