Verbeter uw immuun-systeem!

Mijn behandelingen zorgen ervoor dat knelpunten op een natuurlijke manier worden opgeheven waardoor de afvoer van afvalstoffen en de doorbloeding in de spieren weer goed op gang wordt gebracht.
Het gebruik van de producten van LifeVantage en/of Magnesium Forever zorgen er echter voor dat de klachten ook op celniveau worden aangepakt.

Door deze twee combinaties worden lichamelijke klachten zowel van buitenaf als van binnenuit benaderd zodat het lichaam zelf nóg beter in staat gesteld wordt om snel te herstellen.

Ik geef u graag persoonlijk advies over de werking en aanschaf van deze producten.

Het eerste Protandim-product van LifeVantage was de ontdekking die alles veranderde. Het was – en is nog steeds – een van de meest baanbrekende inzichten in het verminderen van oxidatieve stress.*

Protandim Nrf2 Synergizer trok snel de aandacht van zowel de wetenschappelijke gemeenschap als de media. Wat het product beweerde te doen, leek bijna te mooi om waar te zijn. ABC Primetime voerde een onderzoeksrapport uit dat culmineerde in de verslaggever, John Quiñones, die een bloedanalyse uitvoerde om het product op zichzelf te testen. De resultaten van zijn test toonden aan dat zijn oxidatieve stress met 45% daalde in slechts 2 weken* en herinnerde de wereld eraan wat we altijd al wisten… Protandim Nrf2 Synergizer werkt.

Het duurde niet lang voordat meer dan 30 onafhankelijke onderzoekers, instellingen en universiteiten, zoals Harvard University, Colorado State University, Virginia Commonwealth University, Ohio State University, Texas Tech University, het National Institute on Aging en de American Heart Association, studeerden en publiceerde de gevalideerde effecten van Protandim Nrf2 Synergizer. Om het onderzoek te lezen en te zien wat wetenschappers zeggen over deze uitzonderlijke ontdekking, ga naar pubmed.gov en voer de zinnen Nrf2 of oxidatieve stress in. Het is zo makkelijk.

Protandim Nrf2 Synergizer is zo uniek en baanbrekend dat het ook wordt beschermd door zeven patenten. De patenten zijn te vinden op http://patft.uspto.gov/netahtml/PTO/srchnum.htm door de volgende patentnummers in te voeren:

  • Amerikaans octrooischrift nr. 9.265.808;
  • Amerikaans octrooischrift 8.435.574;
  • Amerikaans octrooischrift nr. 8.221.805;
  • Amerikaans octrooischrift nr. 7.923.045;
  • Amerikaans octrooi nr. 7.579.026;
  • Amerikaans octrooischrift nr. 7.384.655; en
  • Amerikaans octrooi nr. 7.241.461.

Wij geloven in dit baanbrekende product en delen gezondheid en welzijn met de wereld.

Gezondheid van uw organen

Een verzwakt immuunsysteem zorgt ervoor dat, met name onze organen niet meer in staat zijn om indringers van buitenaf te weren. Dat is ook vaak de reden waarom wij ziek worden, bijvoorbeeld door het Coronavirus.

We weten al dat we ouder worden vanwege de oxidatieve stress op onze cellen. Wetenschappers weten al jaren dat antioxidanten de sleutel zijn tot het terugdraaien van het verouderingsproces. Maar de supplementenindustrie wilt dat we geloven dat dit betekent dat we dure antioxidantensupplementen moeten innemen of ‘superfruit’-sappen moeten drinken. Ze hebben ongelijk.

Hoewel antioxidanten helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen die leiden tot oxidatieve stress, kan je met het slechts innemen van meer antioxidanten toch maar één vrije radicaal per keer neutraliseren. Dat is hetzelfde als proberen het zinken van een schip te voorkomen door met één emmer te hozen. Je kunt meer antioxidanten innemen. Maar wij adviseren om ze te maken. Protandim Nrf2 Synergizer houdt je gezond en sterk van binnenuit.

Protandim NRF1 en NRF2 zijn dé activatoren voor het lichaam. Het bevordert, naast een gezonde veroudering, een sterk immuunsysteem. Tevens zorgt een combinatie met de producten Pro+ en Omega+ voor een cardiovasculaire en cognitieve gezondheid en gezonde ratio’s van belangrijke bacteriën.

De wetenschap achter Protandim Nrf2 Synergizer is keer op keer bewezen. En het voelt best goed aan. Net als bij Protandim nemen we geen genoegen met traditioneel denken. We geloven dat de wetenschap enkele van de grootste uitdagingen van het leven kan oplossen en we worden gedreven door een eindeloos verlangen om, gevoed door echte resultaten, meer oplossingen te ontdekken en ontwikkelen.

Protandim® NRF2 Synergizer™

NRF2 is een activator die er voor zorgt dat het lichaam zelf zijn antioxidanten aanmaakt en zo de miljarden lichaamscellen beschermt tegen veroudering.

Vanaf onze geboorte hebben wij een verdediging enzym genaamd SOD (super oxide dismutase). Na ons 20e levensjaar neemt dit af en treed veroudering in.

Waardoor verouderen onze cellen? Onze cellen staan continu bloot aan oxidanten (lees oxideren = roest). Dit komt doordat we ademhalen, wat noodzakelijk is voor het leven, maar het beschadigd ook onze cellen.
Het milieu waarin we leven: uitlaatgassen, milieuverontreiniging, voeding (veel fastfood) maar ook voeding uit de supermarkt (70% van wat er staat is niet ten gunste van onze gezondheid), roken, alcohol, medicijngebruik….. kortom u staat 24/7 bloot aan oxidanten.

Nu kunt u zo gezond mogelijk leven en antioxidanten nemen in de vorm van supplementen, echter 1 antioxidant verwijderd 1 oxidant (dus 1 op 1), wat inhoud dat u minimaal 19kg sinaasappels met schil en al per dag zou moeten eten!! Dat is natuurlijk onmogelijk.

Glutathion (een stofje in de kern van de cellen) maakt ‘catalase’ aan wat een sterke antioxidant is, deze neemt de rol van SOD over. Echter, catalase verwijderd 1000 oxidanten per seconde, maar SOD verwijderd tot 1 miljoen!! oxidanten per seconde uit uw lichaam.

NRF2 vermeerderd uw Glutathion met 300%!
Lifevantage heeft ontdekt dat het nrf2 pathway het enzym SOD weer aanmaakt en zo uw oxidanten effectief kan verwijderen ( 40% in 30 dagen). En dat met 5 natuurlijke ingrediënten! Hiermee worden de celwanden beduidend verbetert en vernieuwd.

Dit houd in dat uw cellen zich beter dupliceren en u veel ouderdomsklachten kunt tegengaan. Dit is niet een verhaal van “wij van wc eend adviseren wc eend” maar is onomstotelijk regulier bewezen middels random onderzoeken door diverse ziekenhuizen en universiteiten over de hele wereld. Het is effectief werkzaam op 39 aandoeningen.

Ook het VU ziekenhuis in Amsterdam heeft hier onderzoek naar gedaan en dr. Jamie Linn heeft kunnen aantonen dat NRF2 beter werkt bij MS dan het reguliere (Tecfidera ®) medicijn. Maar ook bij hart en vaataandoeningen, diabetes, schildklierproblemen, alzheimer, Parkinson,huidmelanomen
enz.…..

Ervaar zelf wat NRF2 voor u kan betekenen.

Protandim® NRF1 Synergizer™

NRF 1:
Wanneer we ouder worden, krijgen we het idee dat we kracht verliezen. En het blijkt dat dat precies is wat er gebeurt. Wanneer u sneller moe en minder helder van geest wordt, ervaart u een natuurlijke afname van kracht. In plaats van een paar AA-batterijen, draait ons lichaam op een paar miljard mitochondriën. Zij zetten het voedsel dat we eten om in energie genaamd ATP. Wanneer u uw lichaam ergens voor gebruikt – aanspannen van spieren, pompen van bloed of lezen – heeft u dat aan uw mitochondriën te danken. Zij zijn de batterijen van uw lichaam.

NRF1 werkt net als NRF2,
maar dan op uw mitochondriën! Dit zijn de energiefabriekjes in uw cellen.
Deze zetten Glucose (suikers) om in energie. Maar worden ook aangetast door oxidanten waardoor u
bij het ouder worden steeds minder energie hebt. NRF1 vernieuwd niet alleen uw mitochondriën, ze
vermeerderd ze zelfs. Een combinatie van NRF1 en 2 is het beste om te doen.

Protandim® NRF1 en NRF2 Synergizer™

Voordeel: TWEE fantastische producten. Eén fantastisch leven.

Het blijkt dat het geheim voor een geweldig leven, niet echt een geheim is. En de oplossing is niet duur. Wij gaan met twee bewezen producten de strijd aan tegen veroudering. Protandim NRF-2 en NRF-1 Synergizers helpen u te blijven vechten. Samen zijn ze een strijdkrachtig duo. En ze zijn beschikbaar in één complete verpakking.

Protandim is gebaseerd op een wetenschappelijke formule die is onderzocht door gerenommeerde onderzoeksinstellingen over de hele wereld.

P.S.: wij bevelen u, naast deze twee fantastische producten, ook Pro+ en Omega+ aan. Daarover leest u hieronder meer.

LifeVantage Pro+

Probiotica
Ook heeft Lifevantage een probiotica ontwikkeld die goed in de darmen aankomt. Normaal komt van een probiotica ongeveer 4 tot 7% aan in de darmen. Pro+ is een probiotica met 6 miljard stammen en een gepatenteerde samenstelling die er voor zorgt dat 70% aankomt in uw darmen.
Een gezonde darmflora is belangrijk voor uw immuniteit en hersenfunctie. (de darmen zijn uw 2e hersenen). Het is zelfs aangetoond dat Pro+ een leaky gut (lekkende darm) herstelt.
Kortom met deze 4 producten genaamd vitality stack doet u het beste voor uw lichaam wat u maar zou kunnen doen.

LifeVantage Pro+
is een op wetenschap gebaseerde manier om u te helpen om uw lichaam weer op gang te krijgen. De balans van gezonde en schadelijke bacteriën in uw darmen is fijngevoelig en heeft veel invloed op uw geestelijke en fysieke gezondheid. Daarom heeft LifeVantage gekozen voor het natuurlijk vervaardigde Pro+ aangereikt door BIO-Tract®-technologie, die zorgt voor gecontroleerde afgifte om u de ondersteuning te geven die u nodig hebt. Om optimale gezondheid van het immuunsysteem te bevorderen in combinatie met het klinisch bewezen Wellmune®, ondersteunt Pro+ uw ontdekkingsreis naar een gezonder lichaam.

LifeVantage Omega+

Omega-3 is ook belangrijk!
Belangrijk voor uw hersenen en voor uw bloedvaten. De verhouding tussen omega3 en Omega-6 moet 3 op 1 zijn. Echter Omega-6 vind u in veel voeding, Omega-3 een stuk minder waardoor uw vaten en hersenen sneller aangetast worden.
In Omega-3 van LifeVantage is als extra vitamine D toegevoegd. actieve vitamine D wordt als hormoon via de bloedsomloop naar alle lichaamsweefsels vervoerd. In de darmen bevordert het de opname van calcium, fosfaat en magnesium uit het voedsel. Deze voedingsstoffen zijn met name belangrijk voor gezonde groei van botten, tanden en spierweefsels.

Omega+
bevat DHA- en EPA-Omega-3 vetzuren die de cardiovasculaire en cognitieve gezondheid ondersteunen. LifeVantage Omega+ visolie is 100% traceerbaar van boot tot fles, afkomstig van CodMarine® Noorse visolie. Deze milieuvriendelijke formule is licht op smaak gebracht met citroen en limoen.

LifeVantage Vitality Stack

Complete vitaliteit op celniveau

Vitality Stack

De Vitality stack is een compleet pakket van bovenstaande 4 producten die alles wat u nodig heeft om de werking van uw hersenen, hart, ogen en andere vitale organen te ondersteunen.

Een gezonde levensstijl bevordert gezonde veroudering en NRF1 en Nrf2 Synergizers zijn gemaakt met dit in gedachten. Omega+ bevat ingrediënten die bijdragen aan het ondersteunen van cardiovasculaire en cognitieve gezondheid. En Pro+ ondersteunt gezonde ratio’s van belangrijke bacteriën. Uw organen doen een hoop voor u – het is tijd om iets terug te doen.

Aanbeveling:
Gebruik de producten minimaal 3 maanden voor een optimaal effectief en merkbaar resultaat. Maak voor een goed advies eerst telefonisch een afspraak.

U geniet de meeste korting wanneer u een abonnement afsluit, die u vanaf de eerste dag direct, zonder opzegtermijn stop kunt zetten.

Info en bestellen

© Praktijk Hans Boerhof 2022