Logo Rugklachten Hans Boerhof
© vof
Online afspraak maken Hans Boerhof voor pedicure, nekklachten en rugklachten

Zuiderzeestraatweg 64

3849 AH Hierden

Tel. 0341-787 112

 


shutterstock_78641974 - BackBalance Nederland tegen rugklachten
©
Lentefeest bij Praktijk Hans Boerhof
©

"De Atlas-Lumbaalmassage (nek, schouder en rug) kan naast de kenmerken van de Atlasmassage o.a. uitkomst bieden bij uiteenlopende lage rugklachten, hernia, spit, overbelasting, uitstralingspijn, knieklachten, hielspoor, etc."


Atlas-Lumbaalmassage

De Atlas-Lumbaalmassage is snel en uiterst effectief voor acute of chronische rug-, nek- en schouderklachten. Tijdens deze behandeling wordt u in korte tijd volledig in balans gebracht. In veel gevallen verdwijnen daardoor de klachten vrijwel meteen.

 

Het is, evenals bij de Atlasmassage, een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door een korte massage de doorbloeding weer goed opgang gebracht.

Mede door het interactieve karakter van deze techniek wordt in een zeer korte tijd een verbluffend merkbaar resultaat bereikt. En dat zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

 

20 minuten

Bij extreme nek-, schouder- en rugklachten is het beter om 3 keer 20 minuten te masseren dan 1 keer een uur. Het effect is vele malen groter: tegen de tijd dat de beknelling weer terugkomt, maak ik het weer los en wat nog niet los is, komt dan los.

 

 

De naam Atlas is afgeleid van het gebied onder de schedelrand en strekt zich uit tot de onderste thoracale (borst) wervels, terwijl de Lumbaalmassage is afgeleid van het gebied in de onderrug en heeft in veel gevallen een ongekend positief effect op o.a. lage onderrug klachten en moeilijk bukken of uit bed komen. Maar ook bij een vastzittend SI-gewricht, hernia, Ischias, heup- en knieklachten etc. ondervindt men in de meeste gevallen een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek. 

 

Kortom:

De Lumbaalmassage in combinatie met de Atlasmassage is niet zomaar een massage. Het is een unieke techniek met ongekende en vaak verbluffende resultaten.

De uitgebalanceerde Atlasmassagecrème zorgt daarbij ook nog eens voor een fantastisch wellness gevoel.

 

Blijvend resultaat

 

Een maandelijkse Atlas-Lumbaalmassage als 'onderhoud' is tevens een uitstekende ondersteuning voor een blijvend resultaat.

Tarief Atlas-Lumbaalmassage

per behandeling € 40,00

De BackBalance-methode bij een dubbele hernia:

"Met eer mag je ook nu weer zeggen dat een operatie voorkomen kon worden. Het gaat echt mega goed. Ben enkel wat stijf verder geen tintelingen meer en de uitstraling is minimaal. Enkel na een dag hard werken voel ik t als ik in bed lig. Mijn dankbaarheid is nog zo groot. Ik kom snel een taart brengen.  Isa"Vervolg rondleiding

Hans Boerhof Route 64
klik op deze afbeelding