Logo Rugklachten Hans Boerhof
©

Zuiderzeestraatweg 64

3849 AH Hierden

Tel. 0341-787 112

 


shutterstock_78641974 - BackBalance Nederland tegen rugklachten
©

BackBalance-methode

 

Wellicht heeft u al over mijn methode gehoord. Dat is heel goed mogelijk, want veruit de meeste cliënten met uiteenlopende pijnklachten zijn er laaiend enthousiast over.


Shutterstock - 779758306 - Nek- schouder- en rugmassage - Maak uw rug winterklaar!
©

Wat is de BackBalance-methode?:

De BackBalance-methode is een zachte methode om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

 

Tijdens de eerste behandeling bekijk ik of u direct merkbaar resultaat heeft. Is dat het geval, dan kijken we samen welke vervolgbehandeling het beste bij u past:

Atlas-Lumbaalmassage; Kleintje-BackBalance

De Atlas-Lumbaalmassage (oftewel een "Kleintje-BackBalance") is snel en uiterst effectief voor acute klachten. Tijdens deze behandeling wordt u in korte tijd volledig in balans gebracht. In veel gevallen verdwijnen daardoor de klachten vrijwel meteen.

 

Een maandelijkse Atlas-Lumbaalmassage als 'onderhoud' is tevens een uitstekende ondersteuning voor een blijvend resultaat.

Pijnvrij in 3 stappen?

Het concept: "Pijnvrij in 3 stappen?" is een unieke behandelperiode van zes tot tien weken. De behandelingen worden op uw specifieke klachten afgestemd, indien nodig zelfs onbeperkt. 

 

Dankzij deze intensieve begeleiding heeft u maar liefst 98% kans van slagen en blijvend resultaat!

Probeer het uit!

Blijf er niet mee doorlopen en maak vandaag nog een afspraak voor een Atlas-Lumbaalmassage, want u weet direct bij de eerste keer waar u aan toe bent!

 

Afhankelijk van het resultaat zal ik u vrijblijvend adviseren over een eventueel vervolg.

De BackBalance-methode bij een dubbele hernia:

"Met eer mag je ook nu weer zeggen dat een operatie voorkomen kon worden. Het gaat echt mega goed. Ben enkel wat stijf verder geen tintelingen meer en de uitstraling is minimaal. Enkel na een dag hard werken voel ik t als ik in bed lig. Mijn dankbaarheid is nog zo groot. Ik kom snel een taart brengen.

Gr Isa"Vervolg rondleiding

Hans Boerhof Route 64
klik op deze afbeelding