Heeft u onderrugklachten? Heeft u uitstralingspijn naar de bil, bovenbeen, kuit of voet? Heeft u een hernia, spit of ischias? Kunt u moeilijk bukken? Komt u ’s morgens moeilijk uit bed? Heeft u hielspoor? Heeft u knieklachten? Heeft u een nieuwe knie- of heupprothese en nog steeds pijn? Doet zitten, staan of lopen pijn?

Dan is de AtlasLumbaal-therapie iets voor u!

AtlasLumbaal-therapie

De AtlasLumbaal-therapie is snel en uiterst effectief tegen acute of chronische nek-, schouder- en rugklachten. Tijdens deze behandeling komt u in korte tijd volledig in balans. Stelt u zich eens voor dat daardoor uw klachten vrijwel meteen verdwijnen… Dat zou toch fantastisch zijn?

Het is een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en komt de doorbloeding weer goed op gang.

De AtlasLumbaal-therapie is een snelle techniek zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

Kortom:
De Lumbaaltherapie in combinatie met de Atlastherapie is niet zomaar een behandeling. Het is een unieke techniek met ongekende en verbluffende resultaten.

20 minuten

Bij extreme nek-, schouder- en rugklachten is het beter om 3 keer 20 minuten te behandelen dan 1 keer een uur. Het effect is vele malen groter: tegen de tijd dat de beknelling weer terugkomt, wordt het weer opgelost en wat nog niet los is, komt dan los.

De Atlastherapie betreft het gebied vanaf de schedelrand tot de onderste thoracale (borst) wervels en de Lumbaaltherapie betreft het gebied in de onderrug en heeft een ongekend positief effect op o.a. lage onderrugklachten en moeilijk bukken of uit bed komen.

Maar ook bij een vastzittend SI-gewricht, hernia, Ischias, heup- en knieklachten etc. ondervindt men een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek.

Blijvend resultaat
Een maandelijkse AtlasLumbaal-therapie als ‘onderhoud’ is tevens een uitstekende ondersteuning voor een blijvend resultaat.

Tarief AtlasLumbaal-therapie

per behandeling € 40,00

Rugklachten

© Praktijk Hans Boerhof 2022