Logo Rugklachten Hans Boerhof
©

Zuiderzeestraatweg 64

3849 AH Hierden

Tel. 0341-787 112

 


shutterstock_78641974 - BackBalance Nederland tegen rugklachten
©

BackBalance-methode©

 

Wellicht heeft u al over mijn zelfontwikkelde methode gehoord. Dat is heel goed mogelijk, want veruit de meeste cliënten met uiteenlopende pijnklachten zijn er laaiend enthousiast over.


Shutterstock - 779758306 - Nek- schouder- en rugmassage - Maak uw rug winterklaar!
©

Wat is de BackBalance-methode©?:

De BackBalance-methode© is een zachte methode om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

 

Tijdens de intake bekijk ik eerst of ik iets voor u kan doen waarbij u direct merkbaar resultaat moet hebben. Is dat het geval, dan kijken we samen welke vervolgbehandeling het beste bij u past:

Pijnvrij in 3 stappen?*

Het unieke concept: "Pijnvrij in 3 stappen?" is eveneens door mijzelf ontwikkeld en is inmiddels een succesvol onderdeel van de BackBalanceGroep. Het is een behandelperiode van zes tot tien weken waarbij u minimaal een keer per week voor controle komt. De behandelingen worden op uw specifieke klachten afgestemd, indien nodig zelfs onbeperkt. 

Indien tijdens de intake of de Atlas-Lumbaalmassage blijkt dat mijn methode voor u werkt, dan heeft u dankzij deze intensieve begeleiding maar liefst 98% kans van slagen en blijvend resultaat!

BackBalance-Week©*

Een "BackBalance-week©" is uiterst effectief voor lage rugklachten, gerelateerd aan de bekkenrand of ischiaszenuw. Tijdens een dagelijkse behandeling van ongeveer tien minuten, volgens de BackBalance-methode©, verdwijnen in de meeste gevallen de klachten vanzelf.

Atlas-Lumbaalmassage; Kleintje-BackBalance

De Atlas/Lumbaalmassage (oftewel een "Kleintje-BackBalance") is snel en uiterst effectief voor acute klachten. Een maandelijkse Atlas/Lumbaalmassage als 'onderhoud' is tevens een uitstekende ondersteuning voor een blijvend resultaat.

Tijdens deze behandeling wordt u door middel van de BackBalance-methode, in combinatie met een rug-, nek- en schoudermassage volledig in balans gebracht. In veel gevallen verdwijnen daardoor de klachten vrijwel meteen.

Probeer het uit!

Blijf er niet mee doorlopen en maak vandaag nog een afspraak, want u weet direct bij de eerste keer waar u aan toe bent!

De BackBalance-methode© bij een dubbele hernia:

"Met eer mag je ook nu weer zeggen dat een operatie voorkomen kon worden. Het gaat echt mega goed. Ben enkel wat stijf verder geen tintelingen meer en de uitstraling is minimaal. Enkel na een dag hard werken voel ik t als ik in bed lig. Mijn dankbaarheid is nog zo groot. Ik kom snel een taart brengen.

 Gr Isa"

* alleen in overleg tijdens de intakeVervolg

Hans Boerhof Route 64
©