Bent u: alternatief geneeskundige? acupuncturist? voetreflexoloog? pedicure? schoonheidsspecialiste? (fysio) therapeut? sport- of ontspanningsmasseur?

Kom dan bij ons uw vakgebied professionaliseren, uitbreiden of starten!

De Atlas-Lumbaalmassage is tegenwoordig een van de snelst groeiende massages om mensen te helpen bij nek-, schouder- en rugklachten! In vrijwel de meeste gevallen ondervinden cliënten na de eerste behandeling al meteen resultaat. En dat ondanks jarenlang van het kastje naar de muur te zijn gestuurd.

BackBalance-Nederland

“Hans Boerhof heeft als AtlasLumbaaltherapeut een vrij toegankelijke en unieke manier gevonden om met behulp van speciale technieken het zelf genezend vermogen van het lichaam direct te stimuleren en te activeren.
Deze expertise heeft er uiteindelijk toe geleid dat er een geheel nieuwe manier van masseren is ontstaan die in de meeste gevallen snel en direct een positief effect heeft ten opzichte van veel, “aan de wervelkolom gerelateerde klachten.”

Samen met zijn vrouw Laura leiden zij het, door het CRKBO erkende opleidingscentrum BackBalance-Nederland.

BackBalance-Opleidingen

BackBalance-Nederland biedt een aantal beroepsgerichte opleidingen en workshops aan voor nek-, rug- en schouderklachten, met als doel om deze fantastische techniek voor iedereen bereikbaar te maken.

BackBalance-Nederland is:

  • erkend door de belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS)
  • bij NIBIG en het Centraal Register Kort Beroeps-Onderwijs (CRKBO) geregistreerd. Dit betekent dat onze opleidingen vrij van btw kunnen worden aangeboden.

Heeft u interesse?
Ga dan naar de website van

© Praktijk Hans Boerhof 2022