Logo Nekklachten, Praktijk Hans Boerhof
© vof
Online afspraak maken Hans Boerhof voor pedicure, nekklachten en rugklachten

Zuiderzeestraatweg 64

3849 AH Hierden

Tel. 0341-787 112

 


shutterstock_669134251 - Atlasmassage tegen nekklachten en schouderklachten
©
©
©

"De Atlasmassage (nek en schouders) kan o.a. uitkomst bieden bij hoofdpijn, ernstige migraine, cluster-hoofdpijn, frozen shoulder, tennis/golfarm, maar ook bij de meest uiteenlopende armklachten, schouderklachten, etc."


Atlasmassage

Mede dankzij de filosofie van de Dorn-methode, heb ik een nieuwe en unieke nek- en schoudermassage techniek ontwikkeld. Het is een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door een korte massage de doorbloeding weer goed opgang gebracht.

 

Het lichaam is door deze behandeling zelf in staat om sneller te herstellen. In de meeste gevallen vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken etc.

Probeer het eens: Bij de eerste keer al snel een verbluffend merkbaar resultaat!

10 minuten

Bij extreme, maar ook minder extreme nek- en schouderklachten is het beter om 3 keer 10 minuten te masseren dan 1 keer een half uur. Het effect is vele malen groter: tegen de tijd dat de beknelling weer terugkomt, maak ik het weer los en wat nog niet los is, komt dan los. 

 

Vooral bij iemand met (chronische) hoofdpijn of migraine is gebleken dat men bij deze techniek gebaat is. Datzelfde geldt voor mensen met een slijmbeursontsteking in de schouder of een tennisarm. Zij ondervinden in de meeste gevallen ook een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek. 

Tarief Atlasmassage

per behandeling € 20,00

Eigen merk Massagecrème

De uitgebalanceerde Atlasmassagecrème, die tijdens de behandeling wordt gebruikt, vervult eveneens een belangrijke rol bij het stimuleren van de doorbloeding en waardoor er een uiterst aangenaam wellness gevoel ontstaat met langdurige werking.


Logo Atlasmassagegroep
©

Landelijk Netwerk

Zoekt u het dichter bij huis of gaat u op vakantie en krijgt u last van uw nek-, schouder- of rug? Kijk dan in het register van onze licentiehouders op:

www.AtlasMassageGroep.nl Vervolg rondleiding

Hans Boerhof Route 64
klik op deze afbeelding