Logo Nekklachten, Praktijk Hans Boerhof
©

Zuiderzeestraatweg 64

3849 AH Hierden

Tel. 0341-787 112

 


shutterstock_669134251 - Atlasmassage tegen nekklachten en schouderklachten
©

Atlasmassage©

Mede dankzij de BackBalance-methode©, heb ik een nieuwe en unieke nek- en schoudermassage techniek ontwikkeld. Door de Atlasmassage© worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en de doorbloeding weer goed opgang gebracht.

Het lichaam is daardoor zelf in staat om sneller te herstellen. In de meeste gevallen vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken etc.

Probeer het eens: Bij de eerste keer al snel een verbluffend merkbaar resultaat!

10 minuten

Bij extreme nek- en schouderklachten is het beter om 3 keer 10 minuten te masseren dan 1 keer een half uur. Het effect is vele malen groter en het voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel.

Vooral bij iemand met (chronische) hoofdpijn of migraine is gebleken dat men bij deze techniek gebaat is. Datzelfde geldt voor mensen met een slijmbeursontsteking in de schouder of een tennisarm. Zij ondervinden in de meeste gevallen ook een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek. 

Eigen merk Massagecrème

De uitgebalanceerde Atlasmassagecrème, die tijdens de behandeling wordt gebruikt, vervult eveneens een belangrijke rol bij het stimuleren van de doorbloeding en waardoor er een uiterst aangenaam wellness gevoel ontstaat met langdurige werking.


Logo Atlasmassagegroep
©

Landelijk Netwerk

Zoekt u het dichter bij huis of gaat u op vakantie en krijgt u last van uw nek-, schouder- of rug? Kijk dan in het register van onze licentiehouders op:

www.AtlasMassageGroep.nl Vervolg rondleiding

Hans Boerhof Route 64
klik op deze afbeelding