©
©

Onze kracht is persoonlijke aandacht !

Korte beroepsopleidingen

De Atlas-Lumbaalmassage is een van de snelst groeiende methodes om mensen te helpen bij nek-, schouder- en rugklachten! In vrijwel de meeste gevallen ondervinden cliënten na de eerste behandeling al meteen resultaat. En dat ondanks jarenlang van het kastje naar de muur te zijn gestuurd.

 

Shutterstock_774693772 - Lentekriebels Hans Boerhof
©

BackBalance-Nederland

Hans Boerhof is de grondlegger van BackBalance-Nederland en oprichter van de stichting AtlasMassageGroep. Hij heeft door jarenlange expertise en ontwikkeling een unieke manier gevonden om met behulp van lichte massagedruk het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren en te activeren.

Deze expertise heeft er uiteindelijk toe geleid dat er een geheel nieuwe manier van masseren is ontstaan die in de meeste gevallen direct een positief effect heeft ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

 

BackBalance-Opleidingen

BackBalance-Nederland heeft door zijn unieke methode een aantal beroepsgerichte opleidingen en workshops voor de rug, nek en schouders ontwikkeld met als doel om deze fantastische techniek voor iedereen bereikbaar te maken.

 

BackBalance-Nederland is bij het Centraal Register Kort Beroeps-Onderwijs (CRKBO) geregistreerd. Dit betekent dat onze opleidingen vrij van btw kan worden aangeboden. 

Heeft u interesse?

 

Ga dan voor meer informatie naar www.backbalance-nederland.nl


Vervolg rondleiding:

Hans Boerhof Route 64
klik op deze afbeelding