Heeft u veel last van een stijve nek? Kunt u moeilijk naar links en/of rechts kijken? Heeft u veel last van hoofdpijn? Heeft u last van migraine? Heeft u een frozen shoulder? Heeft u last van uw arm, pols of elleboog? Heeft u pijn tussen of rond de schouderbladen? Slaapt u slecht? Bent u niet fit? of:

Heeft u onderrugklachten? Heeft u uitstralingspijn naar de bil, bovenbeen, kuit of voet? Heeft u een hernia, spit of ischias? Kunt u moeilijk bukken? Komt u ’s morgens moeilijk uit bed? Heeft u hielspoor? Heeft u knieklachten? Heeft u een nieuwe knie- of heupprothese en nog steeds pijn? Doet zitten, staan of lopen pijn?

Dan is deze therapie iets voor u!

Nekklachten

Vanaf 2009 heb ik een nieuwe en unieke nek-, schouders en rug therapie ontwikkeld. Het is een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en komt de doorbloeding weer goed op gang.

Rugklachten

Het lichaam is door deze therapie zelf in staat om sneller te herstellen en daardoor vermindert vrijwel direct de pijn, als gevolg van zenuwbeknellingen naast de wervels, spierspanningen en bewegingsbeperkingen etc.

Meest gestelde vragen

Vanuit uw wervelkolom lopen zenuwbanen via de wervelkanalen naar alle delen van uw lichaam. Wanneer bij de wervelkolom 1 of meerdere blokkades ontstaan, geeft dat elders in het lichaam vaak een probleem. Wordt de blokkade weggenomen, dan verdwijnt daarmee ook de klacht.

De (Atlas)Thoracaal-Lumbaaltherapie is een interactieve techniek die uiterst snel en effectief werkt tegen acute of chronische nek-, schouder- en rugklachten. U maakt zelf bepaalde bewegingen waardoor knelpunten op een natuurlijke manier worden opgeheven en de doorbloeding weer goed op gang wordt gebracht, zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

Stelt u zich eens voor dat daardoor uw hoofdpijn-, nek of schouderklachten, armklachten, lage rugpijn, heup- of knieklachten, voetklachten, en nog veel meer klachten, vrijwel meteen verdwijnen… Dat zou toch fantastisch zijn?

Kortom:
Deze therapie is niet zomaar behandeling. Het is een unieke techniek met ongekende en verbluffende resultaten.

Naast een beperking in het naar links en rechts kijken, zijn er veel aan de wervelkolom gerelateerde klachten.
Enkele voorbeelden zijn:
artrose; osteoporose; migraine; clusterhoofdpijn; frozen shoulder; tennis/muisarm; nekpijn; schouderpijn; lage rugpijn; moeilijk bukken; hernia; spit/ischias; heupklachten; knieklachten; voetklachten, zoals hielspoor.

Verbluffend snel resultaat
Veel van mijn cliënten zijn jarenlang bij verschillende therapeuten onder behandeling geweest, echter zonder resultaat. Ze hadden vaak pijnklachten als hoofdpijn/migraine, frozen shoulder, uiteenlopende rugklachten waaronder hernia, knieklachten tot zelfs hielspoor.
Door mijn therapie waren ze ineens wél binnen afzienbare tijd weer helemaal pijnvrij. Bij de eerste behandeling hadden ze al merkbare verbeteringen. Door deze therapie zijn er zelfs ingrijpende hernia- knie- en heupoperaties voorkomen!

  • Hij was al aardig op leeftijd en was toe aan een heupprothese. Ik hielp hem slechts een paar minuten per week. Vervolgens heeft hij nooit een nieuwe heup gekregen.
  • Volgens haar neuroloog zou ze binnenkort in een rolstoel terecht komen. Na 3 behandelingen was ze volledig pijnvrij en ze loopt na jaren nog steeds.
  • Hij is vrachtwagenchauffeur en had een aantal jaren geleden een dubbele hernia. Binnen een week was hij van de pijn af en 4 weken later was hij weer aan het werk.  Op de MRI-scan was niets meer te zien. Overigens komt hij nog steeds iedere 4 weken voor een onderhoudsbehandeling.
  • Zij had al jaren ernstige migraine aanvallen, zowel overdag als ‘s nachts. Na de eerste behandeling zette de aanvallen al niet meer door. Elke ochtend en avond kwam ze voor een korte behandeling. 4 weken later waren de migraine aanvallen verledentijd en kon ze weer normaal functioneren. We zijn nu ruim 9 jaar verder…

Ook voor mij zijn tot op de dag van vandaag de resultaten niet vanzelfsprekend en verwonder ik mij steeds weer dat al bij de eerste keer de pijnklachten aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen. Dat is te danken aan deze fantastische techniek die ik heb ontdekt en heb doorontwikkeld.

Alle reden dus om het een keer te proberen! No cure, no replay!

De kracht van mijn therapie is: kort maar frequent
Het is beter om 3 keer 20 minuten te behandelen dan 1 keer een uur. Het effect is vele malen groter: het lichaam kan zich tussen de behandelingen ontspannen en tegen de tijd dat de beknelling terugkomt, maak ik het weer los en wat nog niet los is, komt dan los.

Het is dus belangrijk om bij een positief resultaat een aantal keren kort achterelkaar te behandelen, dat wil zeggen: 3 behandelingen binnen een aantal dagen. Hoe langer er tussen een behandeling zit, hoe vaster het weer komt te zitten en hoe langer het duurt voordat de klachten zijn verholpen.

Afhankelijk van het verloop van het herstel kunnen de behandelingen daarna al snel worden ingekort en/of afgebouwd. Ik zal u dan ook nooit meer behandelingen geven dan strikt noodzakelijk is.

De kans bestaat dat de klachten na verloop van tijd weer terug komen. Vaak blijft men er dan te lang mee doorlopen, onder het mom: “het gaat wel weer over”. Het gevolg is dat we dan weer opnieuw kunnen beginnen.

Een maandelijkse ‘onderhoudsbehandeling’ is dan ook een uitstekende ondersteuning voor een blijvend resultaat.

Deze nieuwe manier van behandelen wordt op een natuurlijke wijze toegepast en is daarom zonder risico. Mede door het interactieve karakter van deze techniek wordt razendsnel een verbluffend merkbaar resultaat bereikt. En dat zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

Bij de geringste twijfel zal ik door middel van een irisscopie kijken wat de mogelijke oorzaak zou kunnen zijn en verwijs ik u daarmee altijd eerst door naar de reguliere zorg.

Het tarief bedraagt:

  • Intake consult: € 40,00 (no cure, no replay)
  • 2 opeenvolgende behandelingen á € 40,00 per behandeling.
  • Daarna kan het tarief variëren tussen de 10 en 40 euro per behandeling. Dat is afhankelijk van wat nog nodig is om het beste resultaat te bereiken.

Houdt u er wel rekening mee dat u alleen af kunt rekenen via een ‘tikkie’ of contant kunt betalen. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Door een bewuste keuze ben ik niet aangesloten bij een zorgverzekeraar waardoor mijn behandelingen door de meeste zorgverzekeraars niet worden vergoed. Kijkt u voor de zekerheid uw polis nog wel even na.

Of bel voor een gratis telefonisch consult:

0341-787 112

© Praktijk Hans Boerhof 2022