Algemene informatie

Op zon-, maan- en feestdagen en indien de praktijk gesloten is kan (voor spoedgevallen) uitsluitend telefonisch een afspraak gemaakt worden. Houdt u dan wel rekening met een toeslag van € 30,00.

Huisregel m.b.t. leeftijd:

<18 uitsluitend onder begeleiding van een volwassene.

Let op:

Wilt u de afspraak binnen 24 uur voorafgaande aan de afspraak alsnog verplaatsen, dan moet ik u helaas €12,50 administratiekosten in rekening brengen. U bent het hele bedrag van de behandeling verschuldigd als u binnen 24 uur voorafgaande aan de afspraak afzegt of als u zonder bericht niet op de afspraak verschijnt (zie de AV: 3.1.).

Toch liever eerst een gratis telefonisch consult? Bel: 0341-787 112

Bij het intake consult beoordeel ik aan de hand van uw klachten en het eerste resultaat of ik iets voor u kan betekenen. De conclusie van het consult kan zijn dat ik u moet doorverwijzen. Wanneer de behandeling tijdens het consult wel aanslaat, bespreek ik met u de mogelijkheden van een doelgericht vervolgtraject.

Is het niet mogelijk om via deze agenda (op korte termijn) een afspraak te maken, bel mij dan even op 0341-787112. Misschien kunt u dan alsnog dezelfde of de volgende dag terecht.

Corona checklist

Heeft u:

  • verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn?
  • last van een (droge) hoest?
  • last van kortademigheid?
  • koorts of verhoging?
  • plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)?
  • onlangs contact gehad met iemand met Corona(klachten)?

Wanneer u een of meerdere vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden en nog moet worden getest of op de uitslag wacht, neem dan eerst telefonisch contact op.